Днес облачността ще намалее, слънце ще огрее

Снимка: Infomreja.bg

Повишение на дневните температури

Днес преди обяд на много места в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност. Около и след обяд видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър и с него дневните температури ще се повишат, максималните ще са предимно между 11° и 16°, в София - около 12°.

Над планините сутринта облачността ще е значителна, а по билата ще е мъгливо, но облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 4°.

Сутринта на много места по Черноморието ще има значителна облачност, но тя ще налае до предимно слънчево време. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 12° - 14°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. Температурата на морската вода ще е 9° - 10°.

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане малко по-високо от средното за януари.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 6 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 8 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 58 мин. и изгрява в 15 ч. и 33 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//