Днес над Западна и Централна България ще бъде слънчево, над Източна - облачно

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 16 и 21 градуса

Днес над Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево. На изток облачността ще е значителна, ниска слоеста, но до вечерта ще се разкъса и ще намалее. Вятърът ще е слаб до умерен от североизток. Максималните температури ще са между 16° и 21°.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но ще остане без валежи. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 6°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месец октомври.

Над Черноморието облачността ще е значителна, ниска слоеста, а на места в сутрешните часове ще бъде и мъгливо. Преди обяд видимостта ще се подобри, а до вечерта и облачността временно ще се разкъса и намалее. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 17-19°. Температурата на морската вода е 19-21°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 25 мин. и залязва в 19 ч. и 06 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 41 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 20 мин. и залязва в 11 ч. и 33 мин. Фаза: три дни след последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK