Диспечерски център в Радомир приема поръчки за покупки на храни и лекарства

Снимка: Община Радомир

От услугата могат да се възползват възрастни и трудноподвижни хора, както и лица под карантина

Съгласно сключено допълнително споразумение № 01 към договор BG05M9OP001-2.040-0061-С01, община Радомир е наела персонал за предоставяне на  услуги за преодоляване на последиците от коронавируса.

Разкритият Диспечерски център в община Радомир приема заявки за извършване на услуги по доставка на храна, хранителни продукти и продукти от първа необходимост, включително лекарства, заплащане на битови сметки, заявяване и получаване на неотложни административни услуги със средства на потребителите.

Приемат се поръчки по телефона от възрастни, самотни, трудноподвижни хора, лица под карантина, самотни родители с деца до 12 години, които са в невъзможност да оставят децата си сами и други застрашени групи хора.

Административните услуги са в рамките на проект "Предоставяне на "Патронажна грижа" в община Радомир" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".   

Екипите се придвижват с автомобили на общината. След подаване на заявката, екипите отиват до адреса, обаждат се на потребителите и получават списъка с продукти и лекарства, както и парите, с които ще се пазарува.

Задължително за лекарствата е необходимо хората да си дават и рецептите. Услугите по доставката са безплатни, като при осъществяването и, служителите задължително представят фактура и/или касова бележка от фискално устройство за пазаруваните стоки.

Услугите се извършват при спазване на строги противоепидемични мерки.

Поръчки за извършваните услуги могат да се правят от 08,00 ч. до 17,00 ч. всеки работен ден на телефони:  0777/82490 и GSM 0882 477677.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK