Директорът на ОУ-Буково, Джемиле Шериф: Весела Коледа и щастлива Нова година!

Снимка: Infomreja.bg

Нека да има топлина и уют във всеки ваш дом!

Уважаеми жители на село Буково и община Гоце Делчев,

Скъпи колеги, родители, ученици и приятели,

Честито Рождество Христово и щастлива Нова година!

По древна българска традиция, която ни учи на мъдрост, човечност и разбирателство, всички от ОУ „Иван Вазов“, които сме многоброен учителски колектив, различни по възраст, ни обединява нашият професионализъм и любовта към нашите ученици. Затова работим успешно, отдадени на мисията, за която сме призвани!

Това е нашата форма за задружност и разбирателство, обединява ни и любовта към нашата Родина и българските ни национални празници и традиции.

Нашето училище неслучайно носи името на Патриарха на българската литература, което ни задължава да работим с неговото родолюбие и вдъхновение.

Всяка добрина, която извършваме в училище, е сътворена от чисто сърце и чиста любов, защото знаем, че тя се връща многократно.

Взаимното доверие, което е изграждано в годините, ни задължава да спазваме моралните принципи и ценности и да уважаваме нашите празници, традиции и обичаи.

Затова, по повод най-светлите, вълшебни, емоционални и красиви празници, пожелавам на вас и на вашите семейства здраве, дръзновение, дълголетие, много споделени общи радостни и незабравими моменти!

Нека под елхата да има подарък за всеки, да има паричка в погачата, да има топлина и уют във всеки ваш дом и много емоции от радост и щастие!

Вълшебна коледна нощ и щастлива нова 2024 година!

Бъдете благословени!

 

Джемиле Шериф

Директор на ОУ „Иван Вазов“ - с. Буково

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK