Директорът на Осмо СУ-Благоевград, Сергей Биров: Честит първи учебен ден!

Здраве и попътен вятър през новата учебна година!

Скъпи гости, скъпи колеги и вие ученици,

Днес всички ние сме се събрали след дългата ваканция в храма на знанието в нашето училище „Арсени Костенцев”, за да израснем още по-духовно и да  продължим най-важната си мисия - овладяването на учебния процес.

Ние имаме примера на патрона на нашето училище Арсени Костенцев - учител и деец на българското Възраждане в Македония, който е свързан с просветното дело в Горна Джумая. 

Щастливи сме, че имаме привилегията да носим името на жив човек, факт, който доказва признанието към него като учител новатор. Затова днес за нас е двоен празник в нашето иновативно училище, защото празнуваме и 40-годишен юбилей в деня на откриването на новата учебна година, който поставя началото на още по-светъл път, изпълнен с ентусиазъм и вълнение от постигнатото досега, а и занапред ни чакат нови победи и награди за нашия професионален труд с нашите изявени учители.

Нека ви пожелая здраве и попътен вятър през новата учебна година! Бъдете здрави, бъдете упорити, бъдете уважавани и щастливи! Честита нова учебна година! На добър час!

 

Сергей Биров

Директор на Осмо СУ „Арсени Костенцев“ - гр. Благоевград

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK