Димитър Бербатов награждава шампионите в детски турнир в Благоевград

Димитър Бербатов, снимка: infomreja.bg, архив

Престижен детски турнир ще се проведе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград от 31 май до 3 юни.

Откриването на първенството ще е на 1 юни от 10:00 на стадион "Христо Ботев". Мощният петролен гигант „Лукойл” организира ежегодно шампионата „Лукойл шампионска купа за деца”, като тази година ще се състезават децата, родени през 2002.

Организаторите ще покрият разходите на всички участващи отбори, като към момента са поканени доста елитни тимове. Освен благоевградският "Пирин",  участници са ПАОК Солун, Локомотив Москва, Академия Пандев, Динамо Тбилиси и Бешикташ.

Победителят от този турнир ще участва във финална фаза в Истанбул през месец август. Освен в Благоевград, подобни предварителни квалификации ще се състоят в Белгия, Латвия, Сърбия и Румъния.

Преди месец руски представители на петролния гигант са били на оглед на стадион „Христо Ботев” и са останали изключително доволни от видяното. След това са минали и през местен хотел, където отборите ще бъдат настанени.

Награждаването на турнира ще бъде извършено не от кой да е, а от идола на милиони малчугани - благоевградчанинът Димитър Бербатов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK