Диамантен часовник за старта на сезона в Банско

снимка: infomreja.bg, архив

Уникален часовник с диаманти Chopard Sport на стойност 16 000 лв. може да спечели всеки, който присъства на откриването на ски сезона в Банско на 14 декември.

За целта феновете на белите спортове трябва да участват в играта "Ловци на съкровища" на Бъндеришка поляна, съобщи standartnews.com.

Гости на тазгодишното 10-о откриване на сезона в ски курорт номер 1 на България ще са Алберто Томба, единственият 5-кратен носител на голямата световна купа Марк Жирардели, големият шампион в ските и рали "Дакар" Люк Алфан, словенската звезда Юре Козир и скиор номер 1 на България Петър Попангелов.

Пред погледа на Ла Бомба колегите му ще се включат в атрактивното състезание "Победи шампионите". Всеки фен на ските записал се на сайта на курорта ще може да опита да подобри времето на легендите в ските. От 12 ч на Бъндеришка поляна започва концертът на Лора Караджова, Криско и 100 Кила.

От 16 часа на централния площад Ути Бъчваров ще прави бански суджук за 800 души. Откриването на сезона ще е в 18,00 ч на площада, като участие в него ще вземат всички световни звезди. Организатори на шоуто по традиция са концесионерът на ски зоната "Юлен" АД и община Банско.

"Трябва да се промени мисленето, а после и законът, за да може догодина да открием сезона с втора кабинка, каза на пресконференцията кметът на Банско Георги Икономов.

Иван Обрейков, маркетинг директор на ски зоната и Атанасиос Манос, генерален мениджър на "Кемпински" в Банско показаха статуетките за ски курорт и ски хотел номер 1 в България от церемонията на световните ски награди в Кицбюел.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK