Детски футболен турнир в Симитли за вековния юбилей на Левски

снимка: Община Симитли

Тази събота от 13:00 часа на градския стадион в Симитли ще се проведе детски футболен турнир по случай вековния юбилей на СК "Левски". Надпреварата е организирана от националния фенклуб на привържениците на "Левски София", със съдействието на община Симитли и местни левскари.

Детските футболни съревнования вече станаха традиция, а организаторите не крият своето задоволство от постигнатите резултати. Досега при засилен интерес турнири се проведоха в градовете Благоевград, Сандански, Перник, Петрич, Пазарджик, Плевен и Гоце Делчев.

Тази благородна социална дейност Националният клуб на привържениците осъществява с пълната отдаденост на регионалните сини структури, които работят за осъществяването на състезанията по места. Инициативата, която е по случай вековния юбилей на най-обичания клуб в България, не минава и без съдействието на ПФК и общините в съответните градове.

Осмият турнир от поредицата „100 години Славен Левски” ще се проведе на градския стадион в Симитли в събота, 10-и май, от 13.00 часа. В него участие ще вземат шест отбора от местното училище.

На следващия ден, 11-и май, футбол в чест на юбилея ще играят децата от Тетевен. В деветия турнир също ще участват шест отбора, които ще премерят сили от 10.00 часа в спортния комплекс Тетевен 2009.

Организаторите се обръщат към всички левскари с призив да посетят турнирите и да усетят от невероятната положителна атмосфера, която създават децата в сини екипи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK