Дете на 7 години пострада леко след удар с автомобил

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентът е станал в Петрич

Дете на 7 години пострада леко след удар с автомобил.

На 21 авхуст около 14:30 часа на кръстовище между ул. „Стою Хаджиев“ и ул. „Кочо Мавродиев“ в Петрич, движейки се по забранена улица и в насрещно движение, 7-годишен велосипедистсе е блъснал в лек автомобил „Тойота“.

В резултат на инцидента, момчето е получило охлузни рани по краката, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Същия ден около 13:38 часа на пътя между с. Струмяни и с. Илинденци, лек автомобил „Сеат Кордоба“ с 27-годишна водачка от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в дясно от пътя, преобърнал се е и е застанал пак на гумите си.

С охлузни рани и натъртено рамо е пострадала водачката на автомобила, а пътуващите в него две деца -с охлузни рани. На 27-годишната жена е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

И последното регистрирано произшествие за деня - в 17:30 часа на бул. „Европа“ в Сандански, товарен автомобил „Фиат Пунто“ с 26-годишен водач от града, излизайки от крайпътен имот, не е пропуснал и е блъснал мотоциклет „Сузуки“, управляван от 50-годишен мъж от с. Ново Делчево.

Мотоциклетистът е пострадал с фрактура на костица на дланта на ръката и охлузни рани по тялото.

На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Не с отрицателни проби обаче бяха други водачи.

По ул. „Илинден“ в Благоевград 42-годишен благоевградчанин е управлявал лек автомобил „Дачия“ с наличие на 2,18 промила алкохол в издишания въздух.

На Е-79 между Симитли и Благоевград 31-годишен от гр. Разлог е управлявал лек автомобил „Хюндай“ с наличие на 1,55 промила алкохол в издишания въздух.

По бул. „Европа“ в Сандански, 42-годишен мъж от града е управлявал лек автомобил „Ауди“ с наличие на 2,00 промила.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK