Дете е в болница след като го удари кола в Банско

Снимка: Infomreja.bg

Момичето е пострадало с контузия на главата

Дете е в болница след като го удари кола в Банско.

Около 08:25 часа на ул. „Страгите“ в Банско, 9-годишно момиче, пресичайки пътното платно, се е блъснало странично в дясната част напреминаващ лек автомобил „Хонда“ с 20-годишна водачка от града.

Момичето е пострадало с контузия на главата и таза и е настанено за лечение в МБАЛ-Разлог.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

Още един инцидент е станал в Югозапада.

Около 15:00 часа на Е-79 в района на Кресненското дефиле, лек автомобил “Сеат Инка” с 66-годишен водач от Кресна, при моментно заслепяване от слънце е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил “Шкода Октавия”.

В резултат на инцидента, 39-годишна пътничка в лекия автомобил „Шкода е получила комоцио и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На водачите на двата автомобила са направени проби за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата на водача на лекия автомобил “Сеат” е отчела положителен резултат от 1,29 промила алкохол в издишания въздух.

Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Около 11:00 часа в първия ден на 2023 в с. Кочан, общ. Сатовча, лек автомобил „Мерцедес“ с 19-годишен водач от селото, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е блъснал в паркиран на пътното платно лек автомобил „Рено“, в резултат на което  са нанесени материални щети по автомобилите.

При инцидента няма пострадали хора. За случая е уведомена компетентната прокуратура.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK