Десислава Александрова бе преизбрана за председател на Младежи ГЕРБ - Бобов дол

Снимки: ПП ГЕРБ

Десислава Александрова, която е общински съветник в местния парламент в Бобов дол и настоящ председател на младежката организация на ГЕРБ, бе преизбрана за лидер на структурата в миньорския град.

Единствената номинация бе нейната и всички присъстващи младежи гласуваха единодушни за нея.

Десислава Александрова е 23-годишна, завършила е "Стопанско управление" и работи като администратор в едно от местните училища.

Пред младежите тя направи и отчет на дейността на организацията от началото на 2014 г., откакто е поела ръководството.

Диана Йорданова бе номинирана за секретар на структурата. Тя е 26-годишна, работи като трудов медиатор, по образование счетоводител.

За член на МГЕРБ бе избран Александър Даскалов - на 29 години, завършил "Информационни технологии".

Успехи на новото ръководство пожелаха гостите на събранието: областният координатор на младите хора от ГЕРБ в Кюстендил Мая Станойкова, организационният секретар Иво Саев и Радослава Чеканска - председател на ЖГЕРБ - Дупница.

На отчетно-изборното събрание присъства и Росица Борисова - председател на общинската структура в Бобов дол, както и общинският съветник Мая Спасова. "Всеки от вас положи много труд и хъс и се надявам от тук нататък да продължава да бъде така. Пожелавам ви успех и ви благодаря от името на цялото ръководство затова, че винаги работим сплотено и в екип", каза Росица Борисова.

Успешен нов мандат на МГЕРБ - Бобов дол пожела и Радослава Чеканска.

"Това да бъдеш председател, секретар и член на ръководството не е само привилегия, а и огромна отговорност. Заставайки на тези позиции, ще ви се наложи да се лишите от лично време и да отдадете много енергия, за да популяризирате инициативите си и да привличате нови хора", каза пред присъстващите Чеканска.

В края на събранието Десислава Александрова покани младежите на среща с Георг Георгиев - председател на МГЕРБ на национално ниво. Срещата с младежкия актив на ГЕРБ в Бобов дол ще се състои на 10 април от 12:30 ч. в офиса на партията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK