Десетки благоевградчани отбелязаха Деня на влюбените и виното с МГЕРБ

 

ОТ РУБРИКАТА "СТАНИ АВТОР"

Десетки благоевградчани се включиха в традиционната инициатива на МГЕРБ-Благоевград, посветена на Деня на влюбените - 14 февруари. Едно от символичните за града места - моста на влюбените, бе изцяло преобразено чрез хиляди ароматни свещи, които го направиха още по-романтично.

За всички желаещи организаторите бяха осигурили стотици летящи фенери, върху които влюбените пишеха своите послания. Броени минути след  началото на инициативата, десетки светещи фенери се издигнаха в нощното небе над Благоевград.

Огромно сърце по средата на моста, изборазено от запалени свещи, бе декор за романтичните снимки на редица двойки, избрали мястото да посрещнат празника.

За втора поредна година младежката организация на ГЕРБ в Благоевград организира кампания, посветена на романтичния празник, като в рамките на разгодишното изданние се включиха студенти, граждани и активисти на партията. 

През миналата година младежите украсиха поста на река Благоевградска Бистрица с десетки балони, като в рамките на инициативата си раздаваха и празнични картички, а цялото съоръжение бе осветено от стотици ароматни свещи.

 

КОМЕНТАРИ

Николай Иванов19:24 - 22.02.2014
Страхотно, браво на младите хора!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK