Денят ще бъде слънчев

Снимка: Infomreja.bg

След обяд на места в планинските и източните райони ще превали

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските и източните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен, в източните райони – югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 33° и 38°.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен, по най-високите части и силен запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 29°, на 2000 метра - около 23°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но главно по северното крайбрежие ще превали краткотрайно. Максималните температури на въздуха ще са между 26° и 30°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 21 мин. и залязва в 20 ч. и 43 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 22 мин. Луната в София изгрява в 02 ч. и 12 мин. и залязва в 18 ч. и 00 мин. Фаза: четири дни след последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK