Денков: Не познавам Алексей Петров и никога не съм говорил с него

Снимка: БНТ

Виждал съм го два пъти на среща с работодателските организации, заяви той

"Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него". Това отговори премиерът Николай Денков на Гроздан Караджов от ИТН по повод думите на Бойко Борисов тази сутрин, че Алексей Петров е посредничил за сформиране на кабинет, пише БНТ.

Караджов попита дали и какви ангажименти са поети към Алексей Петров.

"Виждал съм го два пъти на среща с работодателските организации. Никога не см чувал за срещи на Алексей Петров с когото и да е било преди убийството. Участвал съм във всички срещи по подготовката на законодателната и управленската програма и никога там не е споменавано името на Алексей Петров. Имаше отново внушения. МВР не може да дава информация без разрешение на прокуратурата, така че задайте тези въпроси към прокуратурата и се надявам тя да ви даде информация".

Караджов попита премиера дали не се ли притеснява за участието на Алексей Петров в съставянето на кабинета и дали пред огледлото не вижда "призрака на Алексей Петров като олицетворение на правителството "Денков".

"По-добре г-н Караджов да приложи малко творчество. Тази алегория с огледалото доста се поизтърка и няма отношение, но като се погледна в огледалото виждам себе си и своята съвест. Това е било през годините и винаги съм казвал истината", отговори Николай Денков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//