Дежурна детска градина събира малчуганите от Гоце Делчев през август

снимка: infomreja.bg, архив

ЦДГ “Радост“ в Гоце Делчев с директор Магдалена Тамахкярова е обявена от общинската администрация за дежурно детско заведение в града за периода от 1 до 31 август.

Детската градина ще поеме малчуганите от всички детски заведения в Гоце Делчев през отпускарския месец, ако в посещаваните досега градини не се съберат достатъчно деца за формиране на летни групи.

Услугата се отнася за всички родители, които искат децата им през август да посещават детска градина. До края на месец юли ще продължи записването на децата за посещение на детско заведение през август, като единственото условие към родителите е при записването на децата си да заплатят и месечната такса за въпросния период, обясниха от кметството.

През това лято отново предстоят ремонтни дейности и саниране на детски градини и училища на територията на община Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

до Димо23:20 - 12.07.2012
Ей,елемент първо се научи да пишеш тогава коментирай!
Димо16:31 - 12.07.2012
До горния - Ако сте от нашият град трябва да сте на ясно , че всяка година общинската администрация определя дежурно детско заведение за през летния сезон когато се правят ремонти и се ползват отпуски .Друг е въпроса ако сте черноглед човек който отмъщава за собствените си проблеми . Според мен няма за какво да се черви кмета Москов , управлението му е толкова прозрачно че всеки може да си направи собствени изводи стига да иска без да му се налага ако е реалист и честен да извърта , да маниполира , да лъже , да интриганства за обещана мудлъжност или собствена облага .
Москов12:10 - 12.07.2012
Браво на Москов,пак е помислил за всичко! Браво и на медиите,че се опитвате да му пооправите рухналият имидж! Скоро ще се черви като ученичка за всички направени поразии.
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//