Деца се учат да карат ски и сноуборд на закрито

Снимка: Infomreja.bg

Тренажор подготвя скиори за планинските писти

Тук можете да карате ски и сноуборд на закрито и това не е само за начинаещи, тренажорът може да се използва от всички, а усещането е за малко по-голяма трудност, отколкото в планината. Тренировките са натовараващи",  това каза за "Социална мрежа" треньорът по ски Стоян Табаков.

Той сподели, че идват да се упражняват и тренират както абсолютно начинаещи, така и вече напреднали в карането в планината.

За начинаещите Стоян заяви, че е много полезно използването на тренажора, защото с няколко урока придобиват двигателни умения, които никога преди не са имали.

Той увери, че тренажорът е подходящ и за по-малки, като ограничение има за деца под 7-годишна възраст. Те могат да се качват, но само в индивидуални тренировки, което означава, че на тренажора са само инструкторът и детето.  Другите тренировки са групови с няколко човека заедно.

"При индивидуалните тренировки с деца се обръща много повече внимание върху детайлите, контролират се движенията, нещата стават по-лесно, по-бързо и се правят с удоволствие", отбеляза Стоян Табаков. /nova.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//