Деца от Разлог в надпревара за купа "Картала Джуниър"

снимки: Община Разлог

Деца на възраст от 6 до 12 години, представители на първа подготвителна група на ски клуб "Разлог" взеха участие в състезанието за купа "Картала Джуниър". Състезанието се проведе на  14.02.2013г. на писта Картала, край Благоевград.

В първото си състезание за сезона Симона Коюмджиева, Анита Иванова, Георги Стойчев, Спас Стойчев, Иван Захов, Джейкоб Бишоп и Ванеса Татарска, всички от ски клуб „Разлог” премериха сили с деца от десетки други ски клубове от цялата страната.

В групата деца, родени 2005-2007 година Джейкоб Бишоп постигна отличен резултат като зае 11-то място, а Георги Стойчев се нареди на 14-то място в класирането на деца, родени 2003-2004 година.

С подкрепата на Община Разлог и Хотелски комплекс "Реденка" град Разлог картотекираните състезатели и подготвителните групи на ски клуб "Разлог" започват серия от участия в състезания по ски - алпийски дисциплини от Държавния спортен календар 2012-2013.

През месец март ще проведе и Първия регионален шампионат за купа "Разлог" със съдействието на Българска Федерация Ски и Община Разлог.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK