Дарение за 2000 лв. получи Центърът „Символ на любовта" в Гоце Делчев

Децата се заеха веднага със сглобяването на футболните и волейболните вратички, снимки: infomreja.bg

Директорката на Център за професионално обучение "Блъш"-София Таня Бушева със свой екип изненада ръководството, персонала и възпитаниците на социалното заведение с дарение от куп играчки и различни пособия.

"Това е лична самоинициатива на мен и моя прекрасен екип. Мои приятели от Гърмен и Марчево ми разказаха за този истински „Символ на любовта” и решихме да го посетим. В столицата организирахме благотворителен коктейл специално за  Центъра за работа с деца и младежи с увреждане „Символ на любовта” в Гоце Делчев и със събраните средства закупихме играчки и пособия за децата”, сподели  Таня Бушева.

"Защо избрахме именно този център? Отговорът на въпросът е просто носталгичен - аз съм от този край, тук съм израснала и много го обичам. Винаги се връщам с голяма любов тук, при моите близки и приятели. И винаги искам и аз да допринеса с нещо за децата в риск от моя край", допълни развълнувана дарителката.

Не по-малко развълнувана посрещна дарението и директорката на „Символ на любовта” Емилия Пандалиева, която остана очарована от жеста и най- вече от това, че е плод на самоинициатива на добри и благородни хора, които в днешно време все по-рядко се срещат.

Емилия Пандалиева с удоволствие показа на дарителите прекрасната база, а децата ги посрещнаха и поздравиха с хубава песен, с която обикновено посрещат всички скъпи гости. Директорката разказа и за услугите които, предлага социалното заведение.

"Очарована съм от базата, от усмихнатия и приветлив колектив, от грижите и търпението, както и от любовта, с която обгръщате децата и възрастните хора тук. Базата е уникална и вероятно в страната ни е единствена по рода си, да си призная съм силно впечатлена и приятно изненадана от това, което аз и екипът ни днес видяхме и почувствахме със сърцата си", подчертаха Таня Бушева и двете й чаровни асистентки.

Директорката на Центъра за професионално обучение "Блъш" Таня Бушева, която е от гърменското село Марчево, се раздели с новите си приятели от дневния център за работа с деца и младежи с увреждане „Символ на любовта" с обещанието, че скоро отново ще дойде при тях с нови изненади.

 

Децата се заеха веднага със сглобяването на футболните и волейболните вратички, снимки: infomreja.bg
В Дневния център всички имат своите занимания
Таня Бушева
Децата се заеха веднага със сглобяването на футболните и волейболните вратички, снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

kiki11:52 - 24.06.2014
Браво на госпожата.Дай Боже повече такива хора на България!
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK