Даниела Савеклиева сюрпризира дамите журналисти за 8 март

снимки: infomreja.bg

Председателят на Общински съвет – Благоевград Даниела Савеклиева изненада днес всички дамите журналисти в областния град със стилен коктейл по повод 8 март.

„Бъдете щастливи и обичани! Днес ви подарявам малка почивка, защото знам, че ежедневието ви е забързано и много динамично. Пожелавам ви сили и търпение и вярвам, че можем да се справим отлично със задълженията както и вкъщи,
така и на работно място!”. С тези думи Даниела Савеклиева посрещна журналистите днес.

Парламентарният шеф спази обещанието си от миналата година да превърне в традиция заедно с дамите от медиите в Благоевград да сподели радостта от честването на празника на жената.

В знак на признателност за коректната им работа през годината журналистките получиха цветя.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Бръмбар17:53 - 09.03.2013
Въпросът е принципен. И един лев общинска пара да е, пак е много щом служи за купуване на личен имидж на самозабравила се мацка, а не за полза на хората от общината.
da be15:53 - 09.03.2013
Това ли е проблема??????????Пили са по една чаша вино и са хапнали по малко!!!!!!!!!Ебахти разточителството мани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Край загинахме!!!!!!!!!!!Изядоха ни яденето изпиха ни виното!!!!!!!!!!!!!Ма няма кой да ни вземе злобата и зависта!!!!!!!!!11
до ехехехе12:40 - 09.03.2013
На мен не ми говори за работа без да ме познаваш.На 38 годни работя по 9 часа на ден ,а в свободното си време или кроя лозе или садя на полето под Грамада зеленчуци наравно с пенсионираните си родители за да преживяваме и не се оплаквам.Измествате центъра на разговора. Нямам политическа ориентация към нито една партия и не искам нищо общо с тях ,но наистина не мисля,че сега е време за разточителство.А г-жа Савеклиева, ако Ви е близка или е намерила на някой Ваш близък службица зад бюро, разбирам доводите Ви. :)
Димитър04:17 - 09.03.2013
Каквото и да си говорим, наистина става въпрос за PR акция. Защо не бяха поканени вместо журналистки например лекарки, продавачки в РеП, миячки на чинии, медицински сестри, продавачки в Тотопунктове или жени от други професии. Само факта, че в Инфомрежа са публикувани 23 снимки от "събитието", говори много. За наистина важни събития, като протестите например, снимковия материал е далеч по-малко.

FACEBOOK