Дами "на високи токчета" показаха умения в Дамското рали в Благоевград

Снимка: Община Благоевград

16 отбора от България и Македония взеха участие в традиционното Дамско рали в Благоевград, което тази година е под надслов „На високи токчета“.

Констанца Томова и Александра Литкова показаха отлични умения, за което бяха наградени с „Купата на кмета“.

На официалното класиране в клас „Мини” първо място бе отредено за Симона Грънчарска и Ралица Зулянска, които се представиха с Mini Cooper, на второ място се наредиха гостите от Скопие, Македония - Валентина Милошевска и Бръзанова, които участваха с Opel Corsa, а трета позиция бе за Констанца Томова и Александра Литкова.

В клас „Макси” на първо място бе екипажът от Кюстендил, второ място - гостите от София, а трето място за отборът на Русе.

Участниците в автомобилното рали демонстрираха предно и задно паркиране, шофиране около и между конуси, както и три майсторски упражнения.

За всички участници и победители имаше подготвени грамоти, купи и много награди. Наградите бяха осигурени от организаторите, партньорите и спонсорите на автомобилната надпревара.

Екипажите демонстрираха майсторско управление в три етапа по приложени схеми.

Автомобилното шоу бе възобновено след петгодишно прекъсване, благодарение на усилията на Община Благоевград и Спортен клуб „Диамо“.

Дамското рали е подкрепено и от Българската федерация по автомобилен спорт.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5
loading...