Дафин Незиров от Кочан на свобода срещу 2000 лв.

снимка: infomreja, архив

Обвиненият в хомосексуални блудствени действия Дафин Незиров от сатовчанското село Кочан излиза на свобода срещу парична гаранция от 2000 лв.

Окръжният съд в Благоевград вчера промени мярката му за неотклонение „задържане под стража”, наложена от магистратите в Гоце Делчев, в по-лека поради липса на доказателства за извършени от него престъпления.

Срещу Незиров има четири жалби. Единият сигнал е за блудство, извършено през май тази година, останалите жалби са от мъже, станали жертва на нагона му преди това.

„Няма годни доказателства за насилствено полово проникване. Нито един от потърпевшите не е представил медицинско свидетелство”, заяви окръжният съдия Диана Узунова.

Някои от пострадалите се оплакали, че били не само сексуално насилвани от задържания, но и физически малтретирани. Въпреки това те не представили пред съда доказателства за престъпленията.

Днес от съда съобщиха, че Дафин Незиров все още не е освободен, тъй като не е платил паричната си гаранция. Ако в седемдневен срок той не преведе парите, ще бъде оставен в ареста.

Ако прокуратурата събере годни доказателства за извършените блудства от задържания, може да поиска изменение на мярката му.

52-годишният мъж бе задържан на 11 юли сутринта при зрелищна полицейска акция в центъра на Кочан. Той бе арестуван след жалби на четирима млади мъже, които твърдят, че са изнасилени от Незиров.

Срещу него има висящо дело за убийство на 38-годишния Али Шелифов. Местните твърдят, че двамата имали интимна връзка.  

 

снимка: infomreja, архив

КОМЕНТАРИ

hhh16:33 - 21.07.2013
do xl tuk ti govorq za gei vryka be gospodine......................ne mi govori za podkupvane,mnogo se lyje6
xl09:55 - 21.07.2013
oooo allah, budi spravedliv, kum vsi4ki ni, kak zaspiva nizirof znaiki cqlo ko4an ,4e e ybil 4ovek tova intrigastvo li e hhh..........da te pitam az tuk ima podkupvane.....
gigo16:24 - 20.07.2013
i to dosta golem biznes,horata ve4e znaqt igri4kite mu
??????14:49 - 20.07.2013
Крико да плати гаранцията по бързо че му фалира бизнеса

FACEBOOK