Дадоха старта на учебната година в Гоце Делчев

Снимки: НПГ

Кметът би първия звънец в НПГ

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов участва в тържеството за откриване на новата учебна година в НПГ "Димитър Талев" гр. Гоце Делчев.

По повод първия учебен ден, кметът на Гоце Делчев изпрати поздравителни адреси до директорите на учебните заведения в общината, в които се казва:

"Скъпи учители и ученици,

Приемете моите сърдечни поздрави и най-добри пожелания по повод началото на новата учебна година! Нека тя бъде успешна, спорна и ползотворна, изпълнена с много поводи за радост и гордост!

Скъпи учители, в този празничен ден приемете и моята благодарност за Вашия труд и професионализъм, с които изграждате успешни млади хора – бъдещето на община Гоце Делчев и нашата държава. Продължавайте да изпълнявате това свое призвание все така всеотдайно и професионално!

На вас, скъпи ученици, желая здраве, любознателност, енергия и много амбиция, за да имате една успешна и изпълнена с нови знания и възможности учебна година! На добър час!

Община Гоце Делчев винаги е подкрепяла и ще подкрепя добрите и полезни инициативи, свързани с образованието, както и всички успешни и талантливи ученици, защото за нас, бъдещето на младите хора е основен приоритет!"

 

 

 

КОМЕНТАРИ

NEVROKOP06:24 - 20.09.2019
кога ще откриеш Второ кмете,на марта в сряда,или по-късно???
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK