Д-р Владимир Пандев се срещна с жители на селата Логодаж и Селище

Снимка: БСП

Сред основните му приоритети е съживяването на селските райони

Доктор Владимир Пандев – кандидат за народен представител от листата на КП „БСП за България” в 1 МИР – Благоевград се срещна с жители на селата Логодаж и Селище.

Поради пандемичната обстановка тя се състоя на открито и при спазване на всички епидемиологични мерки. По време на срещата бе поставен въпросът за трудностите, които срещат хората в малките населени места по отношение на водоснабдяването, пътната инфраструктура и лекарската помощ.

Доктор Пандев подчерта, че сред основните му приоритети са съживяването на селските райони, създаването на по-добри условия за живот и развитие на младите хора, за да имат стимул да останат и работят в България, качествено и достъпно здравеопазване.

В хода на разговора жителите на Логодаж отправиха и молба, свързана с природна забележителност, намираща се в близка до селото местност – пещера с няколко галерии и запазени карстови образувания. От години тя е затворена, а желанието им е да бъде възстановен достъпът до нея. Пандев пое ангажимент да съдейства, за да може в района да се развива туристическа дейност.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//