Д-р Семерджиев: От калта в кампанията хората не можаха да видят бисерите

снимки: infomreja.bg

„Компроматната война между ГЕРБ и БСП замени смисловите послания и на практика уби предизборната кампания. Това не беше кампания, а замеряне с кал, от която хората не можаха да видят бисерите и съдържателните послания“, заяви на пресконференция д-р Илко Семерджиев, който бе водач на листата на Коалиция „ДСБ – БДФ“ в Благоевградска област.

Той бе категоричен, че ДСБ продължава напред въпреки загубата на изборите. „Това, че сме извън парламента, без субсидия, без офиси, не ни впечатлява. Ние не се борихме нито за пари от държавата и от данъкоплатците, нито за материални придобивки“, подчерта той и допълни, че десните са хора, които дават от себе, а не вземат от другите.

Д-р Семерджиев обяви, че коалицията се готви за следващите избори, които по негова прогноза няма да закъснеят.

„За следващите избори няма да сме си взели поука от сегашните – пак ще бъдем честни и открити. Ако някой разбере това, нека гласува за нас, ако не – нека преживява поредната си катастрофа. Изборът винаги е отговорност“, посочи той.

По думите му алтернативите за България са останали извън парламента. „Ние ще продължим да се заявяваме като отчетлива антикомунистическа, антилъжовна и антипопулистка алтернатива, която вече е вадела страната от криза“, подчерта д-р Илко Семерджиев.

Той определи кампанията на Коалиция „ДСБ БДФ“ като конструктивна, без лоши думи, лъжи и компромати, но и без спестени истини.

„Вчерашните илюзии могат да изглеждат като красиви мечти, но те са утрешни катастрофи. Не се впечатляваме нито от печалбите, нито от загубите, защото държим да сме чисти пред съвестта си. Това е нашата сила и ако тя бъде оценена и разбрана, ние сме насреща“, обяви още той.

Според него голямата беда, която чака страната в близко бъдеще, е нестабилността на управлението, излъчено от избирателите. „Държавата ще бъде построена върху пясъчна основа. Така имперските интереси, които наблюдаваме и от североизток, и югоизток, ще подкопават устоите на България и ще рушат нейния суверенитет и икономически, и политически“, коментира д-р Илко Семерджиев.

По думите му в българския парламент в момента няма дясна партия, а само мутанти на БКП.

„Загубихме, но загуби и България. Ние обаче сме тук, не сме избягали и продължаваме напред. България сега няма алтернатива. Тя загуби, но се надяваме битката, а не войната. Кампанията, която се водеше, беше на тоалетните, на подслушването, на бюлетините и на нечестните сделки, а не на принципите, платформите и идеологията. Ние не сме избягали“, заяви от своя страна лидерът на ДСП в Благоевград Калоян Хаджийски, който бе втори в листата на Коалиция „ДСБ – БДФ“.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//