Д-р Мария Герова пое щафетата от Тони Бозаджиев и стана президент на Ротари клуб - Гоце Делчев

Бизнесменът Тони Бозаджиев предаде управленската щафета на Ротари клуб - Гоце Делчев на д-р Мария Герова

Известният в цялата гоцеделчевска околия акушер-гинеколог от МБАЛ "Иван Скендеров” д-р Мария Герова е новият президент на Ротари клуб - Гоце Делчев.

Тя пое президентската щафета от бизнесмена Тони Бозаджиев, приключил с успех едногодишния си мандат, през който ротарианците за поредна година организираха редица инициативи в полза на обществения живот в града и региона.

В навечерието на новата ротарианска 2015-2016 г. според устава преди броени дни бе избран поредният президент на Ротари клуб - Гоце Делчев.

В края на мандата, на стилното тържество Тони Бозаджиев връчи на д-р Мария Герова президентската огърлица, като всички й пожелаха успешна ротарианска година и нови проекти и инициативи до следващия юли на 2016 г. 

Като успешна отчетоха ротарианците от Гоце Делчев изминалата, като заявиха на новия си президент, че може да разчита на всички тях както в изпълнението на проектите, така и в тяхното създаване.

Невероятният детски празник - 1 юни, обновеното и красиво кръгово кръстовище, обзаведените кътове в детски градини и социални домове, чешмата на "Попската градинка", акциите за набиране на хранителни продукти за издръжката на Социалната кухня, завещана на неврокопчани от покойния митрополит Натанаил, множеството благотворителни кампании и много други благородни инициативи оставят трайна следа сред обществото от гоцеделчевските ротарианци.

 

Бизнесменът Тони Бозаджиев предаде управленската щафета на Ротари клуб - Гоце Делчев на д-р Мария Герова
Д-р Мария Герова

КОМЕНТАРИ

Димитър07:02 - 10.07.2015
До всички автори на негативни коментари - първо се ограмотете какво представлява Ротари организацията и тогава пишете коментари. Успех на д-р Герова! И браво на Виолета за добрия коментар!
ВИОЛЕТА13:58 - 07.07.2015
ЗА АВТОРИТЕ НА КОМЕНТАРИТЕ ОТ ИВАН ИВАНОВ НАДОЛУ МОГА ДА КАЖА ЕДИНСТВЕНО ЧЕ НЕ Е НУЖНО ХОРАТА ДА ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО ПРОСТАК СЛЕД КАТО САМ ПОКАЗВАШ ПРОСТАЩИНАТА СИ .Д-Р ГЕРОВА Е ЕДИН МНОГО УВАЖАВАН ЧОВЕК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ , ТАКЪВ Е И В РОТАРИ КЛУБА И НАВСЯКЪДЕ В ОБЩЕСТВОТО .ПРОСТАШКИТЕ КОМЕНТАРИ СА ЕДИНСТВЕНО ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ .УСПЕХ Д-Р ГЕРОВА ,УСПЕХ И НА УВАЖАВАНИТЕ РОТАРИАНЦИ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ КОИТО СА ЗА ПРИМЕР КАКТО В ЛИЧНИЯТ СИ ЖИВОТ ТАКА И В ОБЩЕСТВЕНИЯ И ПРОФЕСИОНАЛНИЯ.МОЖЕМ САМО ДА СЕ УЧИМ ОТ ТАКИВА ХОРА И ДА ИМ СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ. МАЛКО ОСТАНАХА ЦЕННИТЕ ХОРА С ДОБРОДЕТЕЛИ И ОТГОВОРНОСТ НЕКА НЕ ГУБИМ И ТЯХ С ПРОСТАШКИ И ДОЛНОПРОБНИ КОМЕНАТИРИ ОТ НАПИСАНИ ОТ ХОРА ОСЪЗНАЛИ ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ .
до отврат13:14 - 07.07.2015
и на мен ми се повдига
Отврат10:39 - 07.07.2015
БГ първенюта събрани в американски клуб по интереси.Повдига ми се

FACEBOOK