Д-р Ибришимов дарява парите за плакати и медийни изяви на Веселин Георгиев

Д-р Иван Ибришимов, снимка: Личен архив

Имам голям резерв от гласове за балотажа, много съм мотивиран за крайната победа, каза кандидатът за кмет на Община Дупница

Кандидатът за кмет на Община Дупница д-р Иван Ибришимов няма да печата повече плакати и ще ограничи медийните си изяви в седмицата преди балотажа. Средствата, които е трябвало да бъдат вложени в тази дейност, той ще дари на пострадалото момче Веселин Георгиев. Младежът се нуждае от рехабилитация след операция на гръбначния стълб и са му необходими пари.

"Благодаря на дупничани, които гласуваха за мен, каза д-р Ибришимов. - Благодаря и на онези, които не дадоха вота си за мен, но все пак упражниха правото си на избор. Много съм мотивиран да продължа битката до краен успех! Резултатът, който на първи тур постигна моят опонент, е максимумът му. Аз обаче имам сериозен резерв в гласовете и имам потенциал за победата. Искам да се обърна към всички дупничани и да ги призова да ме подкрепят на балотажа. Мачът сега започва от 0:0".

Д-р Ибришимов разкри, че вече е започнал срещи с останалите кандидати за кметове, с които се конкурираше преди първия тур. "Разговорите ми са изцяло на принципна основа, обясни той. - Обсъждаме платформите и програмите и търсим допирни точки, за да може да ме подкрепят на балотажа. При мен нищо не е на всяка цена. Няма да позволя на никого да ми извива ръцете. Няма да правя безпринципни договорки, с когото и да било за управлението на общината".

Кандидатът за кмет на Дупница обясни и защо няма да разчита на плакати за кампанията преди балотажа. "Искам да помогна на Веселин Георгиев. Дупничани да знаят, че това е единствената причина да не виждат мои плакати до края на седмицата, както и да не срещат много мои изяви в медиите през това време", добави д-р Ибришимов.

Той призна, е за него това са най-обърканите избори, в които участва. "Занимавам се с тези неща от 10 години, но такъв хаос за първи път срещам, заяви Иван Ибришимов. - Имаше доста объркани протоколи, хората не знаеха как да гласуват. Мисля, че преференцията проработи специално в Дупница. И създаде много изненади. Но това, в крайна сметка, е вотът на хората".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//