Цветанов: Управлението на ГЕРБ положи здравите основи на страната

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата в Първи многомандатен избирателен район Цветан Цветанов продължи обиколката си в Благоевградска област и днес. Рано сутринта той, заедно с втората в листата Даниела Савеклиева и кандидат-депутатите Кирил Укев от Струмяни и Радослав Стойнев, се срещна с жители на село Долна Градешница, община Кресна, които заявиха категоричната си подкрепа за ГЕРБ и изразиха надеждите си за промяна в социалната политика. 

Жена с увреждания поиска от Цветан Цветанов съдействие относно откриването на Дневен център за възрастни хора с увреждания, тъй като необходимостта от него е изключително голяма. От своя страна Цветан Цветанов пое ангажимент в най-кратки срокове искането да бъде изпълнено.

„За голямо съжаление при високата безработица хората, които са изпаднали в затруднено положение имат малко възможностите и те са по оперативните социални  програми. Проблем е, че при тях кметовете се превръщат в работодатели и когато те не работят в интерес на хората, а действа на наши и ваши се получава едно противопоставяне, коментира Цветанов.

Пред жителите на селото Цветан Цветанов и останалите кандидати за народни представители представиха приоритетите на водещата политическа сила. Водачът на листата напомни, че България се намира на прага на избори, които са знакови за страната ни.

„Управлението на ГЕРБ положи здравите основи на страната. През последните 4 години се постарахме максимално да градим България, защото ние всички сме свидетели на един дълъг и мъчителен над 20-годишен преход, който доведе до съсипването на селското стопанство, до приватизацията на предприятия", каза още Цветанов.

Цветан Цветанов заяви, че на 12 май ПП ГЕРБ трябва да постигне убедителна победа, за да състави самостоятелно правителство. Той бе категоричен, че Бойко Борисов ще бъде следващият премиер на страната ни.

”Убеден съм, че в новия мандат има какво да покажем още и затова ние в момента отчитаме пред вас реални резултати, отчитаме свършеното през последните 4 години. Затова не си губете времето, а фокусирайте вниманието си върху бюлетината на №15”, призова водачът на листата за Пиринско.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

потърпевша15:50 - 29.04.2013
кирчо укев направи много злини,но всичко се връща,нещастията които причинихте се връщат като бумеранг,хайде миро найденов се срина идва и твоето време.АМИН
Ot men17:28 - 23.04.2013
В страната на терора, която Цветанов построй, аз не искам да живея
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK