Цветанов: На сегашното управление в Сандански алтернатива няма

Даниела Савеклиева, Цветан Цветанов и Кирил Котев, снимки: ГЕРБ

На сегашното управление на страната и на управлението в Сандански реална алтернатива няма. Опонентите ни се опитват да провокират напрежение по всевъзможен начин и не предлагат алтернативни политики в отговор на успешното управление на ГЕРБ.

Това заяви в Сандански зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията, Цветан Цветанов. Там той се срещна с кмета на града, Кирил Котев, и с актива на ГЕРБ-Сандански.

Събитието се проведе в заседателната зала на Община Сандански, като в него участваха и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград, Даниела Савеклиева, и депутатите Александър Мацурев и д-р Емил Тончев.

По време на срещата Цветан Цветанов отбеляза, че оценката на обществеността за работата на кметовете на ГЕРБ е висока. Той  коментира, че община Сандански има стратегическо местоположение, като подчерта, че правителството работи активно по доизграждането на АМ „Струма“, която минава и през Сандански.

„С предсрочното пускане на лота до Сандански ще подобрим условията за бизнеса и туризма, ще намалим вредните емисии, както и броя на пътнотранспортните произшествия”, каза Цветанов.

Според председателя на ПГ на ГЕРБ подписването на споразумението между Македония и Гърция дава сигурност за община Сандански. По думите му в момента е много актуален въпросът за бюджета на ЕС за следващия програмен период. „България се очертава да бъде една от трите страни-членки, които ще получат повече средства в новия програмен период – около 2 млрд. лв.”, обясни Цветанов.

Кметът на Сандански и общински ръководител на ГЕРБ, Кирил Котев, съобщи, че благодарение на съдействието и подкрепата на правителството след месец ще стартира строителството на нова многофункционална спортна зала. „Това бе наш предизборен ангажимент и съм радостен, че ще го изпълним“, сподели Котев.

По време на срещата в Сандански бе обявено и новото ръководство на партията с ръководител Кирил Котев и организационен секретар Петър Додушев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK