Цветанов: Хората виждат реалната промяна от управлението на ПП ГЕРБ

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Хората видяха реалната промяна от управлението на ПП ГЕРБ за изминалите четири години, това, което направихме местната власт да се възползваме от европейската солидарност. Това каза в Гоце Делчев зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата за Благоевградска област Цветан Цветанов.

„Гоце Делчев е типичен пример за начина, по който работи нашето правителство. Градът е преобразен, всичко е направено в интерес на хората. Това е политиката, която искаме да реализираме и след 12 май, при възможност да съставим правителство. Тогава негативните страсти, които наблюдавахме в нашите политически опоненти ще са отминали”, посочи Цветанов.

По думите му въпреки диаметралните политически формации, е необходимо винаги да се търси консенсус по основни сектори политики, които да бъдат водещи за обединяването на нацията, за да се разрешат важните проблеми, наслагани през години на прехода.

„Хората очакват от политиците да решават проблемите. Оказа се, че някои от политическите сили нямат аргументи и идеи, прибягнаха към непозволени средства -  компромати и сигнали, които изстреляха точно сега, в предизборната кампания. Убеден съм, че българските граждани ще гласуват разумно, ще направят правилните изводи”, коментира още Цветанов.   

На днешния светъл български празник Гергьовден -  Денят на храбростта и Празник на българската армия, Цветанов пожела българите да  помнят достойнството, смелостта, храбростта и обединението на нацията в тежките и трудни моменти. „През 2012 и 2013 година, когато честваме 100 години от Балканските воини от Инициативния комитет, който аз оглавявах, успяхме действително да направим много и да съхраним много паметници, един от тях е паметникът в Гоце Делчев „На загиналите през воините”, който да напомня на поколенията за героизма на българския войн”, каза Цветанов.

С викове „Победа”, „Само ГЕРБ” зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов бе посрещнат в ромската махала на Гоце Делчев. На предизборната среща с жителите на квартала той  бе придружен от кандидатите за депутати Даниела Савеклиева, Калин Каменов, Асим Адемов и Георги Андонов. Цветанов посочи, че е важно следващата неделя всички да упражнят правото си на глас по съвест, като припомни, че номерът на ГЕРБ в изборната бюлетина е 15.

„ГЕРБ категорично ще отстоява и ще работи за усвояването на повече европейски пари, които да влизат в България и във всички населени места. Това може да се случи само, ако хората бъдат активни на предстоящия вот”, каза Цветанов.  Жителите на ромската махала в Гоце Делчев отправиха специален поздрав към кандидата за народен представител Георги Андонов, по случай именния му ден. „Това, което съм обещал, съм изпълнил. Така ще бъде и в бъдеще, ако ни засвидетелствате подкрепата си на 12 май”, каза Георги Андонов.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

!!!!!!!!!!!!08:45 - 07.05.2013
Хората виждат реалната промяна от управлението на ПП ГЕРБ- ПО БЕДНИ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ,безработица,самоубийства,фалит на малки и средни предприятия!:(
Цветанов23:11 - 06.05.2013
"Аз съм го гледал в очичките и съм му казал, че ако това е вярно, си заминава. Ако това, което той ми е казал, не е истина, веднага ще се разделя. Той сам ще си тръгне. Но нека го докажат“, каза Борисов. И допълни: “Той с цялата си душа ми е обяснявал, как да не му вярвам.” “С цялата си душа” :) Имаше един виц за ловеца, който разказва как влязъл с пушката в бърлогата на мечката. - И по едно време нещо ме тупа отзад по рамото. И аз с цялата си душа знам, че това е Шаро, но не мога да спра да с..ра :) А това “нека го докажат” поражда питането – Бойко ли ще преценява доказателствата. Те на калъп ги хванаха и пак отричат. Според прокуратурата доказателствата са налице за повдигане на обвинение. (НПК – Чл. 219. (1) Когато се съберат достатъчно доказателства за виновността на определено лице в извършване на престъпление от общ характер разследващият орган докладва на прокурора и привлича лицето като обвиняем със съставяне на съответно постановление). Какво повече да му показват на Борисов?! Когато приключи следствието, доказателствата се предявяват на обвиняемия и защитата. Бойко в какво качество иска да ги види? За защитник няма образование. Следователно… Освен това, незаконното подслушване се превърна в най-малкият им проблем, след като стана ясно съдържанието на разговора.Цецо ти си политически труп.Борбата за теб не са изборите тикво нещастна а депутатския имунитет!
bbbbbbbbb20:27 - 06.05.2013
Да видим сега дали БСП държат всички медии в България ! Ще дръзне ли някоя медия да публикува тази най-скандална статия за БСП и Станишев ! Според мен, едва ли..... Линк към статията http://genocidewatch.net/2013/03/21/articles-140/
77719:38 - 06.05.2013
във герб има реална промяна-вече няма да крадат колите на свойте съпартийци който са несъгласни с техните лъжи и измами а направо ще ги разстрелват, наглеци,кучета скапани, шпиони, насип.prestypnici(раздаването на концесий за подземни богатства без правила с предизборна цел е престъпление.)

FACEBOOK