Цветанов дойде в Гоце Делчев специално, за да подкрепи Андонов за кмет

снимки: infomreja.bg

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ и министър на вътрешните работи – Цветан Цветанов, посети отново Гоце Делчев. Този път визитата му беше изцяло насочена към обикновените хора от улицата, а не към членовете на партийната структура в Града.

За да бъде максимално близо до жителите на града, Цветанов предпочете посещението му да протече под формата на разходка из централната градска част и разговори с непознати. Той отговори на всички въпроси, ръкува се с всички желаещи и не отказа снимка на нито един.

В рамките на посещението му, той за пореден път увери чрез медиите жителите на общината, че ако изберат Георги Андонов за кмет на община Гоце Делчев, то целият кабинет ще застане зад него и ще му съдейства за реализирането на всички планирани проекти.

„Георги Андонов е най-добрата кандидатура за вашата община – по много причини. Неведнъж съм повтарял колко кадърен, амбициозен и работлив е най-младият депутат от 41-вото Народно събрание. Ще повторя и сега – бъдете абсолютно убедени, че изберете ли Георги Андонов за кмет, той ще получи и моята, и подкрепата на премиера Борисов и цялото съдействие на всички министри от Кабинета. За всички нас Гоце Делчев е изключително атрактивна община и ще работим заедно за превръщането й в европейска дестинация”, категоричен беше в позицията си Цветанов.

 

КОМЕНТАРИ

Тера15:40 - 27.10.2011
Тия двамата са с еднакви якета коя ли фирма са изнудили да им правят подаръци пак . Цялата парламентарна група на и министрите имат такива якета завалиите бедняци
Веско11:12 - 27.10.2011
Айде сега,чакаме Доган да дойде да подкрепи Владо Москов!Няма начин кметът на циганите и помаците да бъде пропуснат...А после като се зацелуват...
Избирател11:09 - 27.10.2011
Знаем полицаите как агитират/нали?/!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK