Цветан Цветанов проведе среща с актива на ГЕРБ в Струмяни

Снимка: ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов проведе днес среща с актива на ГЕРБ в Струмяни и с новото общинско ръководство на партията.

В срещата участваха и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и Стефан Апостолов.

В рамките на разговора Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ е системна партия, която знае и изпълнява своите отговорности към обществото. Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира, че България е стабилна и генерира рекорден икономически растеж през последните години.

„Важно е да има диалог с хората и да се говори с тях по всички актуални теми и проблеми. Само така може да се намери правилното решение на всеки поставен въпрос”, коментира Цветан Цветанов. С актива на партията в Струмяни и с общинското ръководство на ГЕРБ бяха дискутирани и проблемите на местното население.

 

КОМЕНТАРИ

тъжно16:28 - 19.06.2018
Навсякъде хората спокойни и делови само в гоце Делчев абуригенски извръщения , провокация или въпрос на домашно и нравствено възпитание
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK