Цветан Цветанов: Благоевград трябва да бъде № 1 с бюлетина № 2

снимки: infomreja.bg

„Благоевград трябва да бъде № 1 с бюлетина № 2. Затова нека на 23 октомври всички отидем и упражним правото си на глас, за да стане Наско Камбитов кмет на Благоевград, а останалите кандидати на ГЕРБ – кметове на общини и общински съветници“. Така започна приветствието си към стотиците избиратели председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов на снощния митинг-концерт в Благоевград.

„Благоевград се нуждае от кмет с ясна визия, с програма и най-важното – с прозрачно управление. Наско ще бъде подкрепян от общинските съветници от ГЕРБ, които ще бъдат неговият тил в политиките в интерес на града и общината. Ние не се нуждаем от балотаж, защото Наско Камбитов може да бие на първи тур при пълна мобилизация от наша страна през оставащите няколко дни до изборите“, заяви Цветан Цветанов.

Според него в областния център трябва да има повече европейски проекти и за реализирането им декларира пълна подкрепа от страна на правителството: „20 и повече години слушахме за изграждането на автомагистрала „Струма“, но това бяха само обещания и популизъм без никакви реални политики и действия. В последните две години българското правителство полага максимални усилия да убеди европейските институции за необходимостта от тази инфраструктура, защото тя дава бизнес, дава възможности за инвестиции и развитието на туризма и земеделието в цялата Благоевградска област“.

Цветанов определи кандидат-кмета на Благоевград като знаеш, можещ и достоен човек, който за две години в парламента е успял да се наложи като човек с характер, отстояващ интересите на града си. Д-р Атанас Камбитов бе посрещнат на сцената с бурни аплодисменти от дошлите на митинг-концерта да подкрепят кандидатурата му. "Гласувайки за ГЕРБ, гласувате за съвременни модерни проекти - работещи и ефективни, гласувате за работеща икономика и нови работни места, гласувате за развитието и перспективата на града ни. Заедно с гражданските организации, Общината ще работи така, че да изпълни заложените цели. Аз няма да говоря повече. Няма да обещавам, просто ще работя. Моята мечта е Благоевград да бъде един истински европейски град. Сигурен съм, че заедно ще направим така, че тази мечта да стане реалност", заяви Камбитов.

„Нуждаем се от вашата подкрепа, за да получим местната власт и президентската институция, защото това е гаранция да продължим по този път – да усвояваме повече средства по европейски програми. България има нужда от тези пари и ние се гордеем с това, което правим. Неслучайно слогънът на кампанията ни е: „Градим Благоевград“, „Градим всички общини“, „Градим България“, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.            

За кандидат-президентската двойка на ГЕРБ – Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, която също бе представена пред благоевградските избиратели, Цветан Цветанов заяви: „Това са едни достойни българи, упспели да се реализират в личен и професионален план. Те ще дадат всичко от себе си, защото знам какво направиха като министри в кабинета. Трябва да положим максимални усилия те да спечелят изборите още на първи тур, за да може ние, като избиратели, да се гордеем, че именно те ни представляват по международните форуми и правят национална политика на консенсус по основните стратегически цели“.

„ГЕРБ няма да падне на нивото на нашите опоненти. Ние не искаме противопоставяне. Не искаме президентът и кметовете да излъчват агресия. Те трябва да бъдат хората, които ще се срещат очи в очи с техните работодатели, а това сме всички ние“, увери Цветан Цветанов.

Концертната програма откри Веселин Маринов, с когото заедно пя и цялата многобройна публика. След него на сцената се качи и Графа, а любимите актьори от „Комиците“ и „Пълна лудница“ забавляваха до късно благоевградските си почитатели.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

Gerberche10:26 - 18.10.2011
Napred GERB- vie dokazvate 4e iskate i mojete da rabotite ZA i S naroda!!! Produljavaite da go pravite nie s me s vas.Pobeda za d-r Atanas Kambitov, izboryt na nas obiknovenite hora!!!
teri08:33 - 18.10.2011
W momenta samo prawitelstwoto na GERB pokazwa wolja i raboti,no 2 godini dargawata ne moge da se oprawi.
wili08:32 - 18.10.2011
Samo zawigdata,4e e uspjal 4owek i edinswenija po-dobar izbor w momenta za Blagoewgrad.
Mnenie14:00 - 17.10.2011
Kazvate, 4e tova sa dyrjavni pari,kazvate 4e Kambitov e obedbnql biznesmen?- Toi za razlika ot drugi har4i parite samo i edinstveno za kampaniqta- za pozitivnat asi predizborna kampaniq! E

FACEBOOK