Цяла плеяда известни изпълнители, начело с Наум Петрески, събра кметът Людмил Терзиев за 20-годишнината на град Хаджидимово (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

По случай 20 години от провъзгласяването на Хаджидимово за град кметът Людмил Терзиев подари невероятен концерт на жителите на града и общината, който всички ще помнят дълго.

За празничната обстановка и доброто настроение на местните жители и многото гости, пристигнали от региона и страната, на красиво украсената открита сцена на площада в Хаджидимово пяха обичаните изпълнители Николина Чакардъкова, Ирина Паскалева, Иван Арнаудов, Мария Христова и много други, а гвоздеят на програмата бе македонският изпълнител Наум Петрески.

Кметът на община Гърмен Минка Капитанова поздрави жителите и гостите на Хаджидимово по случай празника на града - 6 май, и пожела на всички много здраве, единство и благоденствие. 

Кметове, общински съветници от общината и съседните общини бяха сред многото гости, които уважиха празника на Хаджидимово, кмета на общината Людмил Терзиев и цялата административна управа. 

Почти през целия ден площадът на Хаджидимово бе пълен с хора, които с интерес наблюдаваха празничната програма и се веселиха по случай християнския празник Гергьовден.

Както всяка година, и тази Хаджидимово се превръща в истински събор с много сергии и полеви ресторанти, където покрай димящите скари на по бира и вкусни мезета се събират приятели и цели фамилии, за да празнуват заедно Гергьовден. 

20-годишнинта от обявяването на Хаджидимово за град бе отпразнувана по особено тържествен начин, като празникът стартира вечерта на 6-и май с музикална програма и заря.

Здраве, щастие и по-добър живот пожела на жителите на Хаджидимово и общината кметът Людмил Терзиев, под чийто патронаж премина големият празник. 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

вечно червения12:16 - 09.05.2016
В чест на победата на Нинова с червена ризка, редом с другите комуняги.
NEVROKOP03:39 - 09.05.2016
търся кмета на грагъ секретарке къде е-ам няиде из Селото е.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK