Цял отбор наказани във "В" група, Миньор пак глобен заради феновете

снимка: личен архив

Цял отбор футболисти получиха наказания от Дисциплинарната комисия към БФС след 13-ия кръг на Югозападната "В" група и ще пропуснат последните мачове на тимовете си.

9 играчи получиха лични наказания след отминалия кръг.

За една среща са спрени състезателните права на 7 футболисти натрупали по 5 официални предупреждения от началото на сезона.

Това са Борислав Кралев (Германея – Сапарева баня), Христо Кирев (Пирин – Гоце Делчев), Кристиян Кочилов (Сливнишки герой -Сливница), Неделин Асенов (Спортист - Своге), Росен Танев (Спортист - Своге), Ивайло Стоянов (Струмска слава - Радомир), Деян Костадинов (Конелиано - Герман).

За получен червен картон с 2 мача наказание от днес е Методи Цветанов (Спортис – Своге).

За подобно провинение само следващата среща на своя тим принудително ще пропусне Ангел Маджиров от Витоша (Бистрица).

По доклад:

 - ДК наказва ФК Миньор /Пк./ с парична глоба в размер на 375 лв. на основание чл. 37 (1) - т. 4 а) предл. 3 от Дисциплинарния правилник на БФС.

 -ДК наказва Валери Дагалов - треньор на Беласица /Петр./ с лишаване от правото да изпълнява функции от името на клуба за 1 среща и парична глоба в размер на 62,50 лв. на основание чл. 34(1) т. 3 от Дисциплинарния правилник на БФС.

 -ДК наказва Виктор Рангелов - състезател на Спортист /Св./ с лишаване от състезателни права за 2 срещи на основание чл. 22-К от Дисциплинарния правилник на БФС.

 -ДК наказва Методи Цветанов - състезател на Спортист /Св./ с лишаване от състезателни права за 1 среща на основание чл. 22-З от Дисциплинарния правилник на БФС.

 -ДК наказва Борислав Георгиев - ст. треньор на Витоша /Бистр./ с лишаване от правото да изпълнява функции от името на клуба за 1 среща и парична глоба в размер на 62,50 лв. на основание чл. 34(1) т. 6 от Дисциплинарния правилник на БФС.

  - ДК наказва ФК Рилски спортист /Сам./ с парична глоба в размер на 125 лв. на основание чл. 37 (1) - т. 1 А  предл. 1 от Дисциплинарния правилник на БФС.

 - ДК наказва ФК Рилски спортист /Сам./ с парична глоба в размер на 250 лв. на основание чл. 37 (1) - т. 4 а) предл. 2 от Дисциплинарния правилник на БФС.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK