Човек за пример! 29-годишна дупничанка посвети живота си на благотворителност

Снимка: Личен архив

Човек за пример – малко хора бихме определили по този начин. Радостното обаче е, че все още ги има.

29-годишната дупничанка Виолина Бекиров е именно такава. Тя изцяло се посвещава на благотворителност и на това да помага на хора в нужда.

„Аз се опитвам да помогна на всеки с каквото мога. Нямам фондация, единствените, които ми помагат са моите приятели и семейството ми. При мен винаги е била водеща усмивката в лицата на хората. Това да зарадваш някой е нещо велико“, споделя пред ИНФОМРЕЖА Виолина.

В момента тя събира дрехи за социално слабо момиченце от столицата. Детето е на 8 години, но няма дрехи и обувки за зимния сезон. Бекирова разбира за случая от социалните мрежи и се захваща с всички сили да помогне на момиченцето.

„Вече сме събрали дрехи. Дарявам мои, носят ми и приятели и се надяваме скоро да зарадваме детето“, разказва с усмивка Вили.

Въпреки че момичето не обича много да разказва за добрините си, тя е от малкото, които са зарадвали с хладилник и телевизор Дома за възрастни хора с увреждания в бобовдсолското село Мламолово. През изминалата година пък 29-годишната млада жена успяла да събере дрехи за Дом за деца в столицата.

Виолина казва, че за нея благотворителността не е само по Коледа.

„Хората имат нужда от помощ през всеки ден от годината, не само по празници. За мен това е призвания - да помагам и да дарявам усмивки“, обяснява още младата жена.

Тя се надява благородната й кауза да бъде подкрепена от по-голям кръг от хора.

„Всеки, които реши да ме подкрепи може да се свърже с мен на тел. 0895189122. Ще се радвам да се обединим и да продължим да правим повече добрини“, призова още 29-годишната дупничанка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK