Четирима загинаха при зверска катастрофа на Е-79 (СНИМКИ 18+)

снимки: infomreja.bg

Тежка катастрофа блокира движението по международния път Е-79 в района на Кресненското дефиле.

Инцидентът е станал малко след 18 часа тази вечер на около 10 километра след Кресна в посока Симитли, съобщиха от полицията.

Сблъскали са се челно товарен автомобил и лека кола "Рено Еспейс" с пернишка регистрация. При зверския удар лекият автомобил е смачкан до неузнаваемост. Екипи от РС ПБЗН са рязали ламарините, за да извадят труповете и ранените. 

Пристигналите на място полицейски служители са установили, че водачът на реното, движещ се в посока Симитли, е предприел неправилно изпреварване и се е блъснал челно в ТИР-а, движещ се в посока Петрич.

При катастрофата са загинали четирима души от ромски произход - двама мъже, една жена и дете на около 15-годишна възраст. Ранените са трима.

По случая е образувано досъдебно производство.

Главният път продължава да бъде затворен в двете посоки и до момента.

Осигурен е обходен маршрут през Симитли - местността "Предел" - Банско - Гоце Делчев, местността "Папаз чаир" - Сандански.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА" (18+)

 

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Море00:52 - 14.08.2013
Браво снимки с високо качество гледайте и преценявайте дали си заслужава пристигането 5 или 15 минутипо рано за сметка на живота
дочовек00:49 - 14.08.2013
ти пък голямо го изкенза - за съд , ебати и просташкия коментар . Такива снимки трябва да има наспециални таблаако щеш на всяка отбивка както и зверски смачкани автомобили при катастрофи за да ни накарат да спазваме Закона за движението по пътищата .Натискат педалите до дупка убийците и немислят близките си и тези на пътя .
шофьор00:44 - 14.08.2013
нека всичкивидят тези верно страховитиснимки и дано да се стрестнат да разбератединпът завинаги като седнат зад ворана да пазят живота на другите и своят собствен . Ненормалници такива , не ни трябва война мчрем по пътищата като кучета . Публикувайте , публикувайте повече такива снимки та дано да ни дойде акъла вече .
Ви23:56 - 13.08.2013
Жалко за хората каквито и да са ... ! Но нека всеки който сяда зад волана да се сеща поне за миг за тези снимки и нещата малко или много ще се променят ! Преди 3 месеца си погребах малкото братче заради някакъв където направи обратен завой на забранено (двойна непресечена) и сега куп сълзи и мъка .............. ХОРА ПАЗЕТЕ ВАС И СЕМЕЙСТВАТА СИ

FACEBOOK

//