Четирима тежко пострадали при ПТП-та в Разложко и Струмяни са в "Пирогов"

Снимка: Infomreja.bg

Жена от Баня е хваната пияна зад волана, друга - дрогирана

На 17 февруари около 15:30 часа на пътя между с. Скребатно и с. Осиково, лек автомобил „Мерцедес“ с неправоспособен 30-годишен водач от с. Рибново, на ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил странично в насрещно движещ се лек автомобил „Тойота Авенсис“ с 23-годишен водач от с. Гърмен.

В резултат на инцидента, с контузна рана на главата е пострадал 23-годишният водач, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На водачите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На следващия ден около 03:10 часа на пътя между Разлог и с. Бачево е станалоПТП, при което лек автомобил „Мерцедес“ с 24-годишен водач от Разлог се е ударил в насрещно движещ се лек автомобил „Пежо“ с 19-годишна водачка от с. Бачево.

При инцидента са пострадали водачката на лекия автомобил „Пежо“, която е с фрактура на челюстта и спукан далак, и пътуващите в него 19-годишно момиче от с. Бачево, което е с черепно-мозъчна травма и фрактури на таза, гръдния кош и тазобедрена става, и 18-годишно момиче от с. Бачево, което е с политравми. Те са транспортирани за лечение в болнично заведение в София.

С фрактура на глезена е пострадал водачът на лекия автомобил „Мерцедес“, като направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела наличие на 1,30 промила.

На 19 февруари около 16:00 часа на пътя, между с. Каменица и с. Горна Крушица 43-годишен благоевградчанин, управлявайки мотоциклет „Кавазаки“ с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е излязъл в ляво от пътното платно и се е преобърнал.

С опасност за живота е пострадал мотоциклетистът, който е транспортиран за лечение в София.

И междувременно пътният контрол не спира.

Около 16:20 часа на 17.02. на пътя между с. Баня, общ. Разлог и с. Краище, от полицейски служители е спрян за проверка лек автомобил „Опел Зафира“. С техническо средство е установено, че 43-годишната водачка на автомобила от с. Баня шофира с наличие на 2,18 промила алкохол в издишания въздух. Тя е задържана.

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установени четирима водачи, шофиращи след употреба на наркотик.

По ул. „Цар Борис III“ в гр. Петрич, 22-годишен от Петрич е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ след употреба на наркотично вещество.

По пътя между с. Баня и с. Краище, след като е употребил наркотик, 25-годишен от с. Лютово  е управлявал лек автомобил „Рено Лагуна.

След употреба на наркотично вещество по бул. „Гоце Делчев“ в Гоце Делчев, 24-годишна жена от с. Теплен, общ. Хаджидимово, е управлявала лек автомобил „Тойота Ярис“, а на ул. „Георги Димитров“ в Симитли е установен 29-годишен от града, който след употреба на наркотично вещество е седнал зад волана на лек автомобил „Фолксваген Голф“.

Лицата са задържани.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK