Четирима пияни водачи се разделят с книжките си, 55-годишен от Кочан държи рекорда с 2,29 промила зад волана

Снимка: Infomreja.bg, архив

Четирима водачи са заловени да шофират пияни по пътищата в Пиринско само за два дни. Рекорда държи 55-годишният Р.З. от сатовчанското село Кочан, който е спипан тази нощ около 01:20 часа да управлява лек автомобил „Фиат Панда” с рекордните 2,29 промила алкохол.

В неделя към 03:26 часа униформените от Банско са спрели за проверка 27-годишния Б.И. от София, който управлявал на зигзаг по ул. „Пирин” в курортния град лек автомобил „Ауди”. След направения тест се оказало, че младият водач е седнал зад волана с 2,21 промила. 

Солидно почерпен водач са задържали и служителите на РУ-Гоце Делчев в събота. 65-годишният П.К. от хаджидимовското село Копривлен е установен в нарушение около 21:55 часа. Той управлявал лек автомобил "Рено Канго" в селото с наличие на 1,14 промила алкохол.

Вчера благоевградските полицаи са стопирали за проверка на улица ”Иван Михайлов" лек автомобил "Опер Астра”, управляван от 39-годишния Л.Л. от Големо село, община Дупница. След направената проверка за алкохол се установило, че мъжът шофира с 1,71 промила.

Срещу четиримата пияни водачи са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK