Четирима от Пиринско в новоизбрания Национален съвет на Младежкото Обединение в БСП

Владимир Иванов, снимка: infomreja.bg, архив

Четирима социалисти от област Благоевград бяха избрани за членове на новосформирания Национален съвет на Младежкото обединение на БСП. Това са областният лидер на младите социалисти в Пиринско Владимир Иванов, председателите на Младежките обединения в Благоевград и Гоце Делчев – Антон Асийски и Богдан Боцев, както и Илия Милев – член на ръководството на организацията в Благоевград.

Новоизбраният Национален съвет на МО в БСП се състои от 59 членове, като присъствието на младежите от областта е удвоено спрямо състава на предходния съвет.

На провелата се днес конференция на МО в БСП в София от Благоевградско участие взеха 19 делегати. Освен състав на Националния съвет, делегатите на форума преизбраха и досегашния лидер Явор Гечев.

 

КОМЕНТАРИ

бсп16:53 - 21.05.2012
Боцев ПЕДЕРАС
Станишев16:53 - 17.05.2012
Боцев президент!
32112:40 - 14.05.2012
Браво на младежите!Успехи и здраве!
Боков22:23 - 13.05.2012
За Гоце Делчев - това са мамините червени синчета на старите комунисти - докторицата Боцева и внука на преялия като директор на гимназията в Гърмен 40 години Илия Милев със същото име. Илия Милев бе "политически съветник" на кмета Паскалев какво го е съветвал никой не знае, пък жена му въпреки друга диплома си изкарваше заплатата към някакви социални служби към общината - търтеи политически!

FACEBOOK