Четири момичета от Спортика ще пътуват за Азербайджан

снимка: ФК Спортика

Веселина Махлелиева, Вени Сърбинска, Кристин Качулска и Евдокия Попадинова  получиха повиквателна за участие в контролна среща на националния отбор но България за девойки до 17 години. Тази формация ще изиграе два контролни мача срещу домакина на световното първенство за дами в тази възрастова група - Азербайджан.

Шампионатът на планетата ще се състои от 22 септември до 13 октомври. Поканата към нашия състава дойде след силното представяне на момичетата на турнира в Сърбия през месец март, когато България завърши на второ място. Азербайджан ще е домакин в двата двубоя, които са от 16:00 часа българско време на 10-ти и 12-ти юли, а срещите ще се играят в Габала.

Старши-треньорът Станислава Цекова и нейният помощник Силвия Радойска ще разчитат на група от 18 девойки за двете престижни контроли. В тази група Спортика има четири представителки, а с цели 8 национали дава ЛП Суперспорт.

За повиквателната на футболистките от Спортика е информиран и наставника на тима от Благоевград Емил Кърцелски, който е в Словакия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK