Черешата стана любим плод на фронтмена на "Хари Мата Хари"

снимки: infomreja.bg

Черешата се превърна в любим плод на фронтмена на легендарната група "Хари Мата Хари" - Хари Варешанович.

„Никога не съм крил, че това е една от моите любими групи, за мен е чест те да бъдат на сцената в Кюстендил. Днес за първи път в България можем да чуем неповторимите балади на тази прекрасна група.Това се случва веднъж в живота на човек“, каза при представянето на групата кметът на Кюстендил Петър Паунов.

От своя страна Хари Варешанович благодари на градоначалника за поканата и заяви, че България и по-точно Кюстендил е това, което е очаквал.

„Много са ми говорили, че България е много красива страна и наистина се уверих в това. Кюстендил е едно от най-красивите курортни места, тук човек наистина може да си отпочине“, каза още Хари.

„Не обичам много-много плодове, но черешата определено ми стана любимия плод. Вече направихме разговор да ми дадат известно количество, което да отнеса в родината си“, допълни още Хари.

Тази вече на кюстендилска сцена ще бъдат представени най-добрите песни на групата през последните 25 години. Това е и първото им участие в България и в Кюстендил.

На финала на тържествата на Празника на черешата на сцената ще излезе и популярната израелска певица Лиора Симон, а водещ на концертната програма ще бъде актрисата Алекс Сърчаджиева.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK