Български светила в кардиологията и съдовата хирургия от болница "Св. Екатерина”с тридневни безплатни прегледи в Гоце Делчев

Д-р Емил Хаджиев в кабинета си в Гоце Делчев

Почти цялата колегия от най-добрите лекари в Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Св. Екатерина” - София, пристига през следващата седмица в Гоце Делчев за провеждане на безплатни прегледи.

Кардиолозите доц. Борислав Ацев, д-р Османов и съдовият хирург д-р Емил Хаджиев ще преглеждат безплатно три дни в Гоце Делчев - от 28. до 30. септември включително.

Безплатните прегледи на екипа специалсти от УНСБАЛ „Св. Екатерина” се проведат в бившето УНГ отделение на МБАЛ „Иван Скендеров" както следва:

На 28.09.2017 г. от 10.30 до 19.00 часа.

На 29.09.2017 г. от 09.00 до 19.00 часа.

На 30.09.2017 г. от 09.00 до 12.00 часа.

Желаещите да се възползват от предоставената им възможност могат да се запишат за безплатните прегледи на тел.: 0751/95 114.

Доцент Борислав Ацев е със специалности по Вътрешни болести, Кардиология, Инвазивна Кардиология. Той е утвърден специалист в областта на Кардиологията и Инвазивната Кардиология. Клиницист с богат клиничен и интервенционален опит, доктор по медицина.

Извършва консултации, ехокардиография, инвазивна кардиология и функционална диагностика. Завършва медицина в Медицинска академия - София, през 1986 г. През 1994 г. придобива специалност по Вътрешни болести, а през 1999 г. – втора специалност по Кардиология.

Сертифициран за инвазивна кардиология през 2004 г. От 1991 до 1995 г. е асистент, от 1995 до 1999 г. е старши асистент, а от 1999 г. – главен асистент в Клиника по кардиология към УНСБАЛ „Св. Екатерина“, София. Консултант по Кардиология в Македония и Украйна.

Съдовият хирург д-р Емил Хаджиев е от гърменското село Горно Дряново. Той е признат за един от най-добрите съдови хирурзи в страната. Неговата помощ е търсена от стотици пациенти както от Гоцеделчевско, така и от цялата страна. Д-р Хаджиев от много години работи в столицата. В Немската клиника в Гоце Делчев има кабинет, а идеята му е да помага на повече хора от родния край, като винаги се включва и в кампаниите за безплатни прегледи, планувани най- вече в Гоцеделчевски регион.

Видният съдов хируг д-р Емил Хаджиев е завършил медицина в Медицинска Академия – София, през 1989 г. и специалностите - Хирургия през 1996, Съдова хирургия през 2012 г., както и Ултразвукова съдова диагностика през 2012 г. 

Понастоящем от 2014 година д-р Хаджиев е докторант към Катедрата по сърдечно-съдова хирургия на тема „Лечение на хронични рани от съдов произход“, в което направление вече има отлични постижения.

Доктор Хаджиев извършва диагностика, лечение и профилактика на съдовите заболявания. Ежедневно участва активно в дейността на клиниката – неинвазивни и инвазивни методи за диагностика на съдовата система, хирургични и ендоваскуларни интервенции с цел реваскуларизация на съдовете, консервативно лечение на съдови заболявания – артериални, венозни и лимфни.

Работи активно с цветно кодирана доплер-дуплекс сонография за диагностика на съдовите заболявания в своята клинично-изследователска дейност. Член е на Българския лекарски съюз (БЛС), на Българското Национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология (БНДСЕХА) и на Българската асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия (БАГССХ).

 

доц. Борислав Ацев

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK