Български и чужди рок банди разтърсват Елешница на 6. и 7. юли

Хиляди български и чужди меломани избират Елешница като рок дестинация и заради безплатния къмпинг и паркинг с възможност за палатков лагер, минерален басейн с лековити води, тенис игрище и неповторимата рок атсмосфера, която организаторите създават.

В мащабното юлско рок събитие участват рок банди от  Англия, Македония и България, които ще забиват световноизвестни хитове и авторски парчета.

На 6. юли вечерта на сцената ще се качат българските рок групи „Дъртанянс” и „Rebels”, както и англичаните от група „The Melodybeats”, които заедно ще забиват до ранните часове на нощта.

На 7. юли ще нажежат нощта популярната рок група „Контрол, „Catorga” и „The Roost” от България, както и музикантите от македонската група „Troya band”.

Входът за всички гости е безплатен, концертите започват в 20,00 часа в местността Степанови ливади.

Тук хиляди меломани от страната и чужбина се чувстват уникално заради прекрасната природа, минералния басейн, тенис игрище.

„Рок Елешница се превръща в мащабно събитие и за община Разлог, и за региона, и за всички, които обичат рока. – сподели кметът на Елешница Сашо Мицин. - С всяка година, събитието се разраства и като програма, и като посетители, а това ни задължава да създаваме добри условия като домакини: да има постоянно течаща вода, охрана и сигурност, и всичко необходимо за един тридневен  денонощен празник на рока.”

Рок Елешница осигурява прекрасно място за палатков лагер или паркиране на кемпери/каравани. Осигурен е и кетъринг, който ще работи денонощно през двата дни на фестивала.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK