Бъки все пак дойде в Благоевград

снимка: standartnews.com

Легендата на родния женски хандбал Росица Бакърджиева направи визита в Благоевград по покана на ръководството на БФ Хандбал. Президента на федерацията се срещна с председателя на УСК Академик доц. д-р Стоян Иванов и треньорката на ХК Интер – Академик Софка Арабаджиева.

Бакърджиева покани официално Стоян Иванов за член на УС на БФ Хандбал. Предложението и ще бъде гласувано утре на общото събрание на федерацията, което ще се проведе в столицата. Стоян Иванов получи доверието на ръководството на федерацията, като бивш хандбалист и ръководител на едни от едни от малкото клубове развиващи този спорт в страната. Бакърджиева лансира и идеята за възстановяване на женския профил, който преди години донесе най- големия успех на хандбала в Благоевград, а именно шампионска титла.

Бъки бе част от отбора на Пирин, който освен титла спечели и купата на България. Поради ангажименти кмета на Благоевград Атанас Камбитов е отложил срещата си с Бакърджиева за утре в София, където ще бъдат обсъдени съвместни действия за развитието на хандбала в Благоевград.

Късно тази вечер предстои и среща на Бъки с бившия x работодател Христо Ковачки, който бе президент на Пирин в продължение на повече от 10 години. Период, в който Пирин записа най- големите си клубни успехи в своята история. На общото събрание на федерацията утре ще присъстват Стоян Иванов и Софка Арабаджиева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK