Бургазлия се обърна по таван, паркира колата си в бетонна стена

Снимка: Infomreja.bg

Мотоциклетист е с опасност за живота, след като падна на пътя

На 08.08.т.г. около 08.30 ч. в района на Летище – Бургас, в условията на прав път, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, излизайки вдясно от пътното платно, блъскайки се в бетонна стена и преобръщайки се по таван, лек автомобил «Хюндай Матрикс», със софийска регистрация, управляван от 34-годишен бургазлия, който с комоцио, е оставен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

На 08.08.т.г. около 12.00 ч. в несебърския квартал «Черно море-3» до дом №105 електрическа тротинетка, управлявана от 22 годишен мъж от Лом, поради движение с несъобразена скорост блъска пресичащата пътното платно 64-годишна пешеходка от Пловдив, която с разкъсно-контузна рана в областта на главата, е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

На 08.08.т.г. около 12.50 ч. на созополската улица «Индустриална» № 1, в района на складова база «Славянка», л.а. «Опел Комбо», със софийска регистрация, управляван от 50-годишен бургазлия, при движение на заден ход блъска преминаващата зад автомобила 75 годишна пешеходка от Созопол, която с натъртвания и охлузни рани, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 08.08.т.г. около 17.15 ч. на бургаската улица «Тодор Александров», до бизнес център «Вая» в посока пътен възел «Юг», поради движение с несъобразена с интензивността на трафика скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътен уличен стълб, лек автомобил «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 29 годишен бургазлия, който заедно с 45-годишния си спътник, са прегледани на място от екип на «Спешна помощ», но е констатирано, че са без опасност за живота.       

На 08.08.т.г. около 19.38 ч. на пътя Бургас кв. «Ветрен», поради движение с несъобразена с интензивността на трафика скорост и рязко намаляване на скоростта за избягване на удар с движещите се пред него автомобили, самостоятелно катастрофира, падайки на пътното платно, мотоциклет «Ямаха», с бургаска регистрация, управляван от 22-годишен мъж от Камено, който с диагноза «политравматизъм», с опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Реанимация» към УМБАЛ - Бургас.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK