бТВ: Симпатизанти на ДПС от Гърмен се събраха в „Росенец“

Снимка: бТВ

Те са организирани с автобус от кмета на Гърмен, който заяви, че са на екскурзия

Тази вечер в района на парк „Росенец“, където утре ще има протестно масово плажуване, пристигна автобус, пълен с млади мъже. Около 50 добре сложени младежи бяха настанени в почивна станция в близост до сградата край Росенец, свързвана с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Те обясниха, че са дошли на почивка в района, организирана от кмета на Гърмен Феим Иса, който и предвождаше групата. Кметът отказа да отговори на въпрос на bTV, каква е целта на пътуването и дали е свързвана с провокация на насрочения за утре - протест, масово плажуване край Росенец./ btvnovinite.bg

 

КОМЕНТАРИ

Жител на Рибново10:24 - 12.07.2020
За съжаление вече 9 месеца след изборите местната влас в лицето на кметовете показаха, че нямат намерение и желание да работят за по-доброто на хората, за подобряване на инфраструктурата и качеството на живот , а целта им е само да се докажат пред ДПС. Продължавате политиката на предишните управници, а именно само да намирате оправдание.
Али Фета Коронавируса14:55 - 11.07.2020
Този кмет трябва да се разследва заедно с рибарската фирма на Джемал Иса Долга Зайда и Джемал Иса Ягнето педофила неговите братовчеди за пране на общински пари и средства.
старото смърцкало тараляшника14:00 - 11.07.2020
aи теи синенца ляшниците гербаджииски адот мущутураците и лапат напречно на денислав шенгов уе с големите усти оти им прещи че нисо на власт и само пишет коментари да ни излагат рибанци.знае се че балатумчето с гропалата глава дето истрови кучетата на ловджиите и брат му къдри боико борисов и зет му геичето феим османов пишет постояно теи глупости по инфомрежа а те урязаха гурота и истрепаха свинетата и са правет на вярващи.
До Пияното Офе13:29 - 11.07.2020
Тия помияри едно време лаяха за Башо Апашо сега за Исевата Комита начело с Долгите Зайди,Ягнето Педофила,Моглю Паланзив и Кукурягата Джоджинков.

FACEBOOK