БСП в Пловдив прие нови членове

Снимка: БСП

Корнелия Нинова: Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП

„В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство в партията. Много се радвам, че има толкова нови желаещи, които да се присъединят към общите ни усилия за промяна на порочния модел на управление в България. Очевидно в наше лице те виждат възможност това да се случи реално. Както казах и преди седмица – всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората е добре дошъл“.

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова днес по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат отново в редиците на социалистите.

Нинова обяви старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна: „За да отговорим на многото от желаещи стартираме „Национална кампания за прием на нови членове“.

Лидерът на българските социалисти посочи, че тя започва днес от Пловдив с приемането не само на нови членове, но и на такива, които възстановяват своето членство.

„Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“, обърна се към присъстващите Корнелия Нинова.

Сред станалите членове на партията са Кирил Кирилов, студент по дентална медицина и дългогодишен председател на Международен младежки воден парламент и носител на златен медал на Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес, актрисата Светлана Шекерова, хирургът д-р Росен Цолов, имунологът проф. Кръстена Николова, педагогът Екатерина Делинова - бивш директор на училище, Илия Вълчанов –  военен и настоящ собственик на охранителна фирма, Тодор Петков -  областен управител на Пловдив - 2005-2009 г., Милена Колева - собственик и треньор на йога студио, както и нейната майка, двама младежи, завършили в чужбина и развиващи бизнес в България.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK