БСП-Сатовча номинира трима кандидат-кметове и 17 кандидати за съветници

Снимки: БСП - Сатовча

17-членна листа с кандидати за общински съветници от БСП и три кандидатури за кметове на населени места утвърдиха на общинската си конференция социалистите от община Сатовча, която бе водена от председателя Милко Сиркьов и неговите заместници.

Първото и избираемо място социалистите от Сатовча в листата дадоха на известния лекар от Кочан Радослав Кастаманов, който ще участва в изборите от гражданската квота.

Втора в листата е Нели Бурова от Общинския съвет на БСП. 

"В кандидатсъветническата листа имаме три млади момичета и още петима души на възраст до 35 години, чието подреждане тепърва предстои", коментираха от ръководството на червените в Сатовча.

На конференцията, която бе уважена и от областния лидер на БСП Юлиян Гошев, социалистите утвърдиха и трима от кандидатите за кметове на предстоящия местен вот наесен. Единодушно делегатите на партийния форум номинираха и подкрепиха за следващ мандат досегашния кмет на сатовчанското село Жижево Бисер Младенов.

Другите две номинации са за кмет на село Долен - Божик Ролев, кметувал няколко мандата в същото село, както и Васко Парушев - за кмет на село Плетена, който ще се състезава на изборите с кандидатите на ГЕРБ, ДПС и други партии.

Социалистите са категоричи, че свои кандидатури за кмет ще издигнат още в три села в община Сатовча.

Трима кметове от БСП, както и трима общински съветници в новия Общински съвет е реалната цел, която са си поставили за местните избори през октомври активистите на червената партия в Сатовча, споделиха делегати, участници в конференцията.

 

Снимки: БСП - Сатовча
Снимки: БСП - Сатовча

КОМЕНТАРИ

andre6ko21:18 - 07.08.2015
Кучка и интригантка,мръсница над мръсниците.
andre6ko14:00 - 05.08.2015
Seks seks i pak seks ama v ustekata
do gerba00:31 - 03.08.2015
Barabar s neq i ABV-to ot scenata na sabora
gerba23:09 - 02.08.2015
Iskrito si utiva.Boro!

FACEBOOK

//