"БСП лява България" дарява тетрадки на ученици за старт на кампанията си (снимки)

снимки: infomreja.bg

"БСП лява България" първа откри предизборната си кампания за парламентарния вот на 5 октомври, като реши стартът да бъде скромен, а спестените пари да отидат за благотворителност.

Примера даде лидерът Михаил Миков, който по-рано днес в зала 6 на НДК обяви, че вместо официално и мащабно откриване, коалицията ще дари средства за отоплението на две училища в бедстващата от наводненията Мизия.

Символично начало на кампанията бе дадено и в Благоевград, където водачът Кристиан Вигенин поведе шествие по централните улици на града, а след това заедно с кандидат-депутатите от пиринската листа се поклони пред паметника на Дядото и поднесе цветя в знак на почит.

"Със средствата, които иначе биха отишли за официалното откриване, ще закупим тетрадки с ликовете на велики българи и ще ги дарим на учениците в Гърмен, Сатовча и Хаджидимово", заяви Вигенин. Според него това е важен акцент на патриотизъм, който за листата на "БСП лява България" е от особено значение.

"Имаме амбицията да се борим за доверието на гражданите, да живеем в една по-различна държава - социална и справедлива. Това е и мотото на нашата кампания "Достоен живот в справедлива България", подчерта водачът на левия отбор в Благоевградски избирателен район.

Бившият външен министър допълни, че коалицията си поставя нелеката задача да върне доверието  в българската политика.

"Хората трябва да усетят, че институциите са открити и работят в техен интерес, а не в полза на съмнителни групировки и олигархични кръгове. Неслучайно избрахме да стартираме предизборната си кампания на открито, сред гражданите, за да разговаряме с тях и да чуем проблемите им", каза още Вигенин.

По-късно социалистите се отправиха към църквата "Въведение Богородично", където благоевградският свещеник Андон Шавулев отслужи водосвет и благослови кандидатите за народни представители в 43-то Народно събрание. 

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

bsp22:43 - 06.09.2014
Ako stanat velikite balgari s kamani chte vi utrepiat!!!
ася13:10 - 06.09.2014
Много добра идея, подкрепям
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//