БСП избира в листите си хора от народа

Иван Каракашки, снимка: infomreja.bg, архив

БСП стартира кампанията си за подготовка на предстоящите извънредни парламентарни избори. В бъдещата листа на организацията в Кюстендилски регион ще се даде възможност да влязат хора, които са от гражданската квота и не са партийно обвързани.

"Трябва да се съобразим с мнението на хората за това какви лица искат да има в листите на БСП за парламентарните избори. В тази връзка са проведени 20 партийни събрания, предстоят още 40", обяви председателят на общинската структура Иван Каракашки.

На 24 май ще се проведе общинска конференция на партията столетница По време на тези събрания вече има излъчени предложения за хора, които да бъдат включени в листата за предстоящите парламентарни избори.

„Ние сме доказали този начин на работа и в общинския съвет. От 7 съветници ние имаме трима човека от гражданската квота в областта на бизнеса и гражданските организации. Така че и сега ще бъдат включени такива хора, които да са общозначими за Кюстендил и да бъдат на избираемо място”, увери Каракашки.

 

КОМЕНТАРИ

не социалист21:45 - 11.03.2013
Има ли още живи активни борци?В ерата до 1989 те бяха с предимство: -за образование, -за работа, -да ти пуснат домашен телефон след години чакане, -да купиш руска лека кола след 10 години чакане, -да си купиш апартамент в град след години чакане, защото на село нямаше работа и препитание, -в гробищата тях ги закопаваха на равно а бедните на баира, Сега това звучи екзотично ,но беше реалност за цял народ. А днешните им наследници са по нагли...
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK